Eu sunt Holy Molly

Holy Molly:

Eu sunt Holy Molly şi am 6 ani, ba nu, 10 sau 30… hmm… nu contează…
Mircea spune că sunt Mary Poppins la 6 ani, Peter Pan de genul feminin… sau Alice în ţara motanului descălţat, toţi copiii capitanului Von Trapp într-unul, în război cu păpuşile Barbie…
Sigur sunt cea mai bună prietenă a Anastasiei şi Mariei, a lui Vladuţ şi Andrei, a lui Horia şi Radu şi a altor copiluţi care se pricep la joacă aproape la fel de bine ca și mine.

 

“Ham-ham, vine la joacă şi Sufleţel…”

Ah, uitasem să îţi povestesc despre căţelul meu, Sufleţel. E o minunație de căţel, care sare pe tine şi te umple de noroi… dar şi de bucurie. Atunci când te vede trist, se aşează cu lăbuţa pe piciorul sau pe mâna ta şi îţi dă bineţe. Cațelul meu e cel mai bun doctor de suflete. Abia aştept să-l cunoşti. Te aştept cu braţele deschise până la cer!

 

“Fără Elena nu ştiu ce-ar face imaginaţia noastră…”

Şi ştii de ce? Pentru că Elena e profesoara noastră de creaţie improvizată şi ea ştie tot. Dacă ai nevoie de ochişori sau dacă vrei să ştii cum se descurcă firele de cânepă sau dacă nu ştii ce să alegi între roşu şi galben, ea sigur va şti răspunsul. Ştie exact unde sunt puse culorile, foarfeca, lipiciul şi toate milioanele de bolduri şi piuneze care ne sunt atât de necesare.

 

“Lolo – O năzbâtie de fată”

O recunoşti după salutul rotund “cu dinţi”. Când se face mare vrea să devină croitoreasă de clădiri. Până atunci se asigură ca toţi copiii se îndulcesc din coşulețul cu bunătăţi.

“Didi – Bine că este ea deşteaptă”

Tare îi place să se creadă cea mai deşteaptă şi uneori chiar este, dar nu-i spun niciodată, ca s-o tachinez. Pictează pe haine, pe pereţi şi dacă nu eşti atent îţi mâzgăleşte şi nasul.